Stoel zitting zakt in snelle reparatie noodzakelijk.

stoel-zitting-zakt-in-snelle-reparatie-noodzakelijkStoel zitting zakt in snelle reparatie noodzakelijk.

Stoel zitting zakt in snelle reparatie noodzakelijk. Stoel als nieuw stofferen prijs? Ja maar het liefst hadden we dat onze favoriete inboedel ons hele leven mee zou gaan. Helaas is niets minder waar. U televisie verouderd of raakt zelfs defect. Uw servies gaat in de loop der jaren kapot en ga zo maar door. Meubels zijn wat dat betreft wat duurzamer.

Toch ontkomen ook uw stoelen niet aan slijtage.(Ingezakte stoel door herstoffering volledig nieuw is dan wel de juiste oplossing) Meestal te herkennen aan vale plekken inzakkingen op de plaats waar met zit. Best wel spijtig, vooral als uw meubels zo goed bij elkaar passen of omdat u er zo lekker in zat.

Veel ervaring in ingezakte stoelen stofferen is de garantie voor  een goede herstoffering.

Een mooie mogelijkheid die Ronald van Maanen & Marco van Wessel dan bied voor u is bijvoorbeeld uw stoel stofferen prijs uzelf vervolgens rijk met de wetenschap dat uw stoel niet alleen lekker blijft zitten, maar dat u ook nog eens een hoop geld uitspaart. Nieuwe meubels kosten al gouw 60 procent meer dan ze te laten opknappen. Bijv herstofferen stoel v/a € 50-105 fauteuil v/a € €360 en 950, oude meubels herstellen en vakkundig stofferen bij dé meubelstoffeerderij weet u zeker dat het ook kwalitatief gebeurd.

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz offerte.

Stoel als nieuw stofferen prijs U zelf rijk met blijvend zitcomfort

Zitcomfort is heel belangrijk voor u? Uw bestaande stoelen bevielen zo goed dat u ze het liefst behield. Toch is slijtage ook voor stoelen niet onoverkomelijk. Vroeg of laat is of de vulling leeg of het materiaal dusdanig versleten dat u zich er aan begint te ergeren. Voor een mooie prijs uw stoel stofferen is dan een ideale keus. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan het opnieuw stoel stofferen prijs van uw stoelen bij Ronald van Maanen:

  • Vakkundig en professioneel uitgevoerd
  • Bespaar tot 60% ten opzichte van op nieuw kopen
  • Zorgvuldig en aandachtig hersteld
  • Ruime materiaalkeuze stof/leer
  • Tips, advies en service                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Slijtage is verleden tijd door laten herstofferen van uw stoelen. Daarnaast gunt u hiermee uw zit meubilair een nieuw leven en met een nieuw patroon of materiaalkeuze geeft u uw oude stoelen zelfs een nieuwe uitstraling. Bijna alles is mogelijk op het gebied van meubelonderhoud en reparatie bij meubelstoffeerders Ronald van Maanen. Laat u dus informeren naar de mogelijkheden en neem contact met ons op of bel: 026 311 93 08. Of vraag ook voor u direct een scherpe offerte.