Stoffeerbedrijf Arnhem

ROMO STOFFEN EEN KWALITEIT VOOR IEDERE STOFFERING

Showroom Ronald van Maanen
stoffeerbedrijf

Het juiste stoffeerbedrijf Arnhem voor meubels stofferen.

U bent eigenlijk toe aan nieuwe meubels, maar u eigenlijk kunt maar moeilijk afstand doen van uw favoriete meubilair? Of op zoek naar een meubel- stoffeerder? Dan zou u eens moeten denken aan stoffeerbedrijf Arnhem Ronald van Maanen werkt van uit Didam al ruim 16 jaar een begrip op het gebied van herstofferen, bekleed uw meubilair met liefde en zorg. Zo kunt u blijven genieten van het zitgemak van uw oude en geliefde meubelen.

Ook de kussen vulling van uw boot, caravan, of camper, worden vernieuwd en van een passende stof/leer voorzien.  

Bent u echter op zoek naar een stoffeerbedrijf Arnhem voor het laten herbekleden van de kussens van uw caravan of boot?      Ook dat is geen probleem bij ons stoffeerbedrijf  Arnhem Ook daar kunt u blijven genieten van uw oude kussens, want die zien er daarna weer uit zoals nieuw.

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks

Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen,Harvink Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz kijk portfolio

Vakkundig stofferen doet u bij ons!

Bij Ronald van Maanen is het herbekleden van meubilair niet voorbehouden aan particulieren. Wij genieten ook van een grote groep tevreden klanten uit de zakelijke markt. Het is dus geen probleem wanneer uw meubels op de werkvloer aan vervanging toe lijken, wij maken ze weer als nieuw. Waar u ook werkzaam bent, of dat nu in de theaters, overheid, horeca of schouwburgen is, wij zijn u graag van dienst. Een overzicht van de zitmeubelen die wij op een professionele manier herstofferen is hieronder te vinden:

Uw meubels nu opnieuw wilt laten bekleden    met stof of leer?

Stof of leer Of u uw meubels  Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen nu opnieuw wilt laten bekleden met stof of leer? Die keus laten we aan u. Maar het is fijn om te weten dat wij een groot assortiment aan verschillende materialen hebben, waar u uit kunt kiezen.

Natuurlijk kunt u ook met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak en de mogelijkheden te bekijken: 026-3119308. Of vraag ook voor u een scherpe offerte    , bedienen ook veel klanten in Nederland