Stoffeerbedrijf voor u bankstel

GEVEN WIJ OOK U BANK EEN TWEEDE LEVEN?

Vakkundig stofferen wij alle modellen van de bekende merken

Het juiste stoffeerbedrijf  voor het stofferen van uw meubelen.

U bent eigenlijk toe aan nieuwe meubels,  maar u kunt maar moeilijk afstand doen van uw favoriete meubilair?  Dan bent u naar een stoffeerder op zoek?  Dan zou u eens moeten denken aan stoffeerbedrijf  Ronald van Maanen, al ruim 19 jaar een begrip op het gebied van herstofferen, bekleed uw meubilair met liefde en zorg. Zo kunt u blijven genieten van het zit gemak van uw oude en geliefde meubelen.

BANKSTEL STOFFEREN WAAROM BIJ ONS STOFFEERBEDRIJF.

Wilt u uw bankstel stofferen? Dan bent u bij ons stoffeerbedrijf aan het juiste adres!  Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van diversen banken van bekende  fabrikanten  Bijv Artifort , Leolux , Montis .enz.  Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen laat u uw bankstel stofferen geeft u het een tweede leven. Uw bankstel  stofferen geeft u een positief prijsverschil van 50/60% in vergelijk met een nieuw kwaliteits bankstel.

UW BOOTKUSSENS STOFFEREN DOOR  ONS STOFFEER BEDRIJF? WAAROM.

Bootkussens stofferen is een ambacht dat kennis en ervaring vereist. Wij streven er naar om de kwaliteit hoog te houden als wij uw bootkussens stofferen. Als wij uw bootkussens stofferen werken wij met hoogwaardige materialen.  Wij kunnen uw bootkussens stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder. Uw bootkussens stofferen laat u doen door het stoffeer bedrijf Ronald van Maanen een bedrijf dat al meer dan 19 jaar een begrip is!

UW CARAVANKUSSENS STOFFEREN NATUURLIJK DOOR ONS STOFFEERBEDRIJF , JA TOCH?

Caravankussens stofferen dan is de benodigde  kennis en ervaring vereist. Wij streven naar  kwaliteit als wij uw caravankussens stofferen. Wanneer wij uw caravankussens stofferen  is ook het binnen werk van deze kussens van belang wij werken  met diversen schuimsoorten, koudschuim,  en polyethers om het binnen werk zo nodig te vernieuwen. Wij kunnen deze met onze machines  direct in model snijden.   

Ook is het mogelijk uw caravankussens stofferen met verschillende materialen zoals stof, leder of kunstleder. Vraag een offerte uw caravankussens stofferen door Ronald van Maanen is vakwerk.

Marco u vakkundig advies

LAAT ONS STOFFEERBEDRIJF UW FAUTEUIL STOFFEREN.

Uw fauteuil stofferen?  Bij stoffeerbedrijf  Ronald van Maanen  zijn wij gespecialiseerd in het stofferen van banken stoelen of fauteuils van div merken als modern Leolux ,Artifort Montis e.v.a. Maar ook klassiek, als koekoek ,Hofstede,Vanmaanen, Raanhuis,e.v.a.  Met uw fauteuil stofferen kunt u zeker een bedrag van 40tot50% van de nieuwe aankoop waarde besparen,wie wil dit nu niet ? tevens  is door die  fauteuil  stofferen u zelf de stofkeuze bepaald, en krijg de stoel een vakkundig tweede leven.

OOK UW ZITHOEK STOFFEREN DOOR ONS STOFFEERBEDRIJF.

Wilt u uw zithoek stofferen? Dan bent u bij ons stoffeerbedrijf aan het juiste adres!  Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen diversen banken van bekende  fabrikanten  Bijv Artifort , Leolux , Montis .enz.  

Als u om een of andere reden uw zithoek niet wilt vervangen laat u uw zithoek  stofferen, door uw zithoek stofferen geeft u het een tweede leven.  Uw zithoek stofferen geeft u een positief prijsverschil in vergelijk met een nieuw kwaliteits zithoek aan schaffen en in andere gevallen kunnen we de kwaliteit verbeteren.Wij werken met de meest bekende stof  en of leer fabrikanten, bijv De Ploeg en Kvadrat, van Reijn stoffen.

OOK IN STOF EN LEER HEBBEN WIJ IN ONS STOFFEERBEDRIJF EEN RUIME KEUZE.

Of u uw meubels nu opnieuw wilt laten bekleden met stof of leer? Die keus laten we aan u. Maar het is fijn om te weten dat wij een groot assortiment aan verschillende materialen hebben, waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk kunt u ook met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak en de mogelijkheden te bekijken: 026-3119308.  Of vraag ook voor u een scherpe offerte Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ook veel klanten in Nederland