Stoffeerder Arnhem – Ronald van Maanen

LEOLUX TANGO STOFFEREN, OOK VELE ANDERE LEOLUX MODELLEN WORDEN DAGELIJKS DOOR ONS GESTOFFEERD

Vakkundig stofferen wij alle modellen van de bekende merken ook in de regio Hilversum

Stoffeerder Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid ook in regio Hilversum-Baarn-Zeist-Soest

Stoffeerder Ronald van Maanen  stoffeert ook in de regio Hilversum op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Stoffeerder Arnhem – Ronald van Maanen Meubelstoffeerders is sinds 1994 een begrip in Arnhem, Duiven en omgeving op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.  

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bank kussens of uw bed-achterwand.

Voor de  zakelijke sector is  stoffeerder Arnhem Ronald van Maanen  een begrip op het gebied van stofferen en herbekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair
Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief waarom? goed voor uw portemonnee en het milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het alle bekende merken herstofferen bij stoffeerder Ronald van Maanen in Arnhem en regio Hilversum  een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt .

U kunt ervan uitgaan dat de kosten voor herstofferen  ca. 40 tot 60% bedragen,  vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie.

Marco u vakkundig advies

Onze showroom

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij   Stoffeerder Arnhem- Ronald van Maanen Meubelstoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Stoffeerder Arnhem Ronald van Maanen Meubelstoffeerders werkt ook in de  regio Hilversum met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann  
                                                                                                                                                                                
Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio.Naast kwaliteitswerk op het gebied van herstofferen, brengt Ronald van Maanen ook een eigen, exclusieve collectie zitmeubelen   op de markt. Elegante modellen, aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk inpasbaar in het interieur.

Contactgegevens

Stoffeerder Arnhem – Ronald van Maanen Meubelstoffeerders

Kerkstraat 32 Didam  Openingstijden: Maandag gesloten din tot vrij van 10.00 tot 17.00 en zaterdags op afspraak,

, vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308