Tijdloos design meubel herstofferen

Tijdloos design meubel herstofferen

Tijdloos design meubel herstofferen

Tijdloos design meubel herstofferen

Tijdloos design meubel herstofferen. Dit omdat de bekleding niet meer van deze tijd is, goed gebruikt is of versleten, vuil geworden of wat slobberig wordt. Vaak de lekkerste plek in huis: je favoriete fauteuil of dat plaatsje op de bank waar je altijd zit. Zonde als je dierbare  designklassieker na jaren moet worden vervangen.

Door slijtage bijvoorbeeld, of omdat je gewoon toe bent aan een nieuwe kleur. Dit is het moment om te overwegen om eventueel een nieuwe bank of fauteuil te kopen. Het kan zo zijn dat uw tijdloos design meubel erg bijzonder is of dat u er in de loop van de tijd erg gehecht aan bent geraakt. Dan is het stofferen van uw meubel een mooie oplossing en het spaart het milieu en het kan wel via onze design stoffeerderij 40 tot 50 % budget voordeliger zijn dan nieuw !

Zelfs wanneer een tijloos design meubel bijv. 19 jaar oud

Een Design meubel laten stofferen.  Dankzij de innovatieve en originele design meubels van bijv. Leolux, Artifort, Montis, Gelderland,  Jori, Label, Gispen, enz..  enz..worden deze vaak van generatie op generatie doorgegeven. Zelfs wanneer het meubel bijv. 19 jaar oud is blijft de kwaliteit van tijdloze design meubels het bekleden waard, vakkundige stoffeerders met jarenlange ervaring zijn uw 3 j C.B.M garantie.  En dat geeft u weer  de garantie dat u nog vele jaren goed zit.Vraag direct offerte

Marco u vakkundig advies

Designmeubel stofferen stof of  leer keuze belangrijk.

Als we straks uw designbank opnieuw stofferen kiezen wij in overleg met u de beste en de meest functionele bekledingsstof. Zo zijn de vragen als worden de meubel dagelijks veel gebruikt? is er een groot gezin met kleine kinderen? wilt u stof? een neutraal of toch een patroon designstof ? Maar ook kan een mooie leer keuze voor u de juiste zijn. Bent u benieuwd wat wij voor u met ons advies voor  u kunnen betekenen?

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn

Vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger. Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Meer info.

Zeker wanneer het stofferen van de bank gebeurd door onze vakmensen, is deze bank na de herstoffering weer als nieuw, inclusief een 3- jarige C.B.M- garantie weer jaren te gebruiken. Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, als Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen

|