Topmerk Design Bank Her-Bekleden

Topmerk Design Bank Her-Bekleden

Topmerk Design Bank Her-Bekleden

Topmerk Design Bank Her-Bekleden voor mensen die erg aan hun merk design zit bank gehecht zijn. Ook al is dit veel meer dan het vervangen van de bekleding; Bank zittingen of rug kussens worden indien nodig direct met nieuwe materialen vernieuwd. En dus is uw design bank her-bekleden beslist ‘n voordelige budget oplossing. Ook is er praktisch na een vakkundige herstoffering geen verschil te zien tussen nieuw of gerenoveerd voor jaren zit plezier.

Alleen her-bekleden niet genoeg? maak u geen zorgen.           

Is het merkmeubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie.

Dan is design bank her-stofferen een goed idee toch? zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop.

Als we de moderne merk banken stofferen besteden we ook veel aandacht aan de zitting. Dit onderdeel van de bank immers wordt intensief gebruikt waardoor kans op slijtage nu eenmaal  groot is. maar ook kunnen we u verder helpen. U krijgt gratis uw prijs

Her-stofferen vakkundig en niet vergeten terugkerende zekerheid van uw geliefde zitcomfort.

In de afgelopen jaren hebben met onze stoffeerderij al vele meubels goedkoper dan nieuw gestoffeerd. Wilt u ook deskundig en met oog voor kwaliteit uw design stoel laten her-stofferen? Bij ons vindt u stofferingen om van te dromen en bovendien de zekerheid van zorgvuldig vakmanschap. Ronald van Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders  bieden u de mogelijkheid om direct zonder tussenhandel vakkundig met ervaring uw Leolux,  Artifort,  Harvink, Gelderland, Montis, Rolf Benz, design meubels te laten,  her-stofferen prijs. 100% C.B.M. garantie.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Merkmeubels opnieuw stofferen met zeer ruime keuze uit bekende stofmerken. 

Het her-bekleden van design merkmeubelen heeft als voordeel ( geen rest verlies eigen bank ) u behoudt immers uw eigen design kwaliteitsmeubels maar worden door de herstoffering passend gemaakt aan de tegenwoordige wensen. Met een keuze uit de collecte kwaliteit meubelstoffen/leer van alle bekende meubelbekleding merken o.a. Romo, Gabriel, De Ploeg, e.v.a. is een goedkopere oplossing met gratis advies van de stof/leersoort keuze die bij u past met de vakkundige stoffering ook voor u beslist mogelijk.

Voor alle merk meubels hebben we kennis en materialen in huis.

 Want we doen alles om ervoor te zorgen dat uw lievelingsplekje er weer piekfijn bijstaat. Zo hebben we door de jarenlange ervaring al vele meubelmerken. Gun uw Stoel/bank een tweede leven? Vraag dan de beste prijs, “kan goedkoper” voor het bekleden van uw design meubels. U krijgt gratis uw prijs