Vitra bank herstofferen

 

Vitra bank herstofferen, Waarom?

Vitra bank-stoelen herstofferen

Vitra bank-stoelen herstofferen beslist de moeite waard.

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door uw vitra bank herstofferen en te voorzien van nieuwe  kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling.  Het opnieuw Vitra bank herstofferen of uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

TIJDELIJKE EXTRA KORTING VAN 15% OP ALLE STOF EN LEER PRIJZEN.

 

Vitra bank-stoelen herstofferen modellen als,

Eames , salon, polder , vlinder , enz…..

Het komt vaak voor dat uw bank nog geweldig zit, maar dat de kussens versleten zijn of dat de vulling van de kussens te zacht is geworden om er nog langer lekker op te blijven zitten of zelfs slapen. Door met deze kussens langs te gaan bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders weet u zeker dat ze op een professionele wijze worden hersteld. Wij voorzien uw zitkussens van nieuwe kussenhoezen. Op die manier kunt u blijven genieten van uw geliefde  bank. Mocht u echter liever een nieuwe uitstraling geven aan uw bestaande meubelen, dan kiest u toch gewoon voor het gebruik van een ander materiaal.

EEN OVERZICHT VAN ANDERE PRODUCTEN DIE WIJ STOFFEREN:

    • fauteuils
    • kantoormeubilair
    • banken
    • meubelhoezen

NIEUWE KUSSENS KOPEN IS VAAK DUURDER DAN ZE OPNIEUW TE LATEN STOFFEREN.

Daarom is het handig dat er zoiets bestaat als  Vitra bank herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken. U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08.  of vraag een offerte.

Wij werken vanuit Westervoort, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND