Voordelig bank stofferen

Voordelig bank stofferen

Voordelig bank stofferen

Voordelig bank stofferen

Voordelig bank stofferen wilt u natuurlijk laten doen bij professionals die bekwaam zijn in meubelstoffering. Ronald van Maanen is dan het bedrijf bij uitstek waar u terecht kunt voor het opnieuw laten bekleden van uw bankstel. In 1994 richtte Ronald van Maanen al zijn stoffeerbedrijf op in die jaren heeft hij zowel onder particulieren als binnen de zakelijke sector een grote naamsbekendheid opgebouwd met vele tevreden klanten. Dankzij onze selectie van materialen en stoffen en de nieuwste werktuigen kunnen wij dan ook met trots zeggen dat uw meubilair weer als nieuw aanvoelt dankzij onze herstoffering kwaliteiten.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Heel voordelig bank stofferen.

Vraag een gratis offerte   of bel direct 026-3119308

Dat dit ook nog eens heel voordelig bank stofferen is  hoeven wij u natuurlijk geen twee keer te zeggen. Een voordelig bank stofferen of bureaustoel stofferen kost al gauw 50/60 procent minder dan zo een zelfde bank of bureaustoel vervangen voor een compleet nieuwe. Bijkomend voordeel is, dat u in ieder geval zeker weet dat de gestoffeerde bank lekker zit.

Kosten herstofferen vele malen goedkoper dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Wij stofferen met onze ervaring dagelijks vakkundig alle bekende modellen.

Alle modellen van de bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen,Harvink Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Het voordeel van herbekleden

Niet alleen het positieve prijsverschil klinkt aantrekkelijk, ook het duurzame karakter van herbekleden spreekt veel mensen aan. Een goed zittend bankstel gooit u toch niet weg zodra deze wat vale zitplekken krijgt. Een nieuwe bekleding kan echt een wereld van verschil maken. Niet alleen ziet uw meubilair er weer als nieuw uit, u kunt zelfs kiezen voor een totaal ander materiaal. Onze keuze is groot en ons advies specifiek van toepassing op uw situatie. Nog even de voordelen van bestellen bij Ronald van Maanen op een rijtje:

  • positief prijsverschil
  • duurzaam karakter
  • gun uw bankstel een nieuw leven
  • veel verschillende kwaliteit materialen
  • onderbouwd advies
  • 3-jarig CBM garantie

Neem contact met ons op Enthousiast geraakt door de vele voordelen van het herstofferen en al helemaal van de service en kwaliteit van de werkzaamheden bij Ronald van Maanen? Begrijpelijk, al vele tevreden klanten gingen u voor.

Neem dan ook een kijkje in ons assortiment aan materialen of bel ons direct voor een afspraak op: 026-3119308 Of vraag direct ook voor u een scherpe offerte.    Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ook geheel Nederland

|

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

augustus