Vorm bootkussen stofferen

Vorm bootkussens bekleden

Uw Vorm bootkussen stofferen? hier voor hebben wij het materiaal en vakman in huis

 

Vorm bootkussen stofferen

Vorm bootkussens versleten? herstofferen geeft deze weer een prettige uitstraling.

Bij veelvuldig boot gebruik kan het goed voorkomen dat uw vorm boot kussens een wat  versleten uitstraling beginnen te krijgen. Het is dan jammer dat uw zithoeken er niet meer zo uit ziet als toen u hem kocht. Een mooi alternatief voor het compleet vervangen van al uw zithoeken  is uw Vorm bootkussen stofferen. Dat hoeft u niet zelf te doen. Daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Meubelstoffeerders Ronald van Maanen heeft al sinds 1994 een naam opgebouwd op het gebied van professioneel en snel Vorm bootkussen stofferen. Of dat nu uw meubels thuis zijn zoals uw bank of dus de kussenhoezen van uw boot, we doen het allemaal. Door uw Vorm bootkussen stofferen zien ze er weer als nieuw uit en kunt u blijven genieten op vakantie.

Marco u vakkundig advies

Bootstoffering hiervoor hebben wij de kennis,ervaring,voor een mooie stoffering in huis.

Bootstoffering, of het nu gaat om Vorm bootkussen stofferen of de zithoeken  Door uw meubels van uw zithoek van een nieuwe stof te voorzien, creëert u weer een nieuwe en luxe uitstraling in uw  boot. Dankzij een enorm assortiment aan materialen vindt u altijd wel de stof die bij de uitstraling past waar u aan denkt. Maar er zijn meer redenen dan het bekleden van bootkussens om eens langs te gaan bij Ronald van Maanen:

  • Al 17 jaar ervaring, 3e generatie stoffeerders

    • Werken vanuit een modern geoutilleerd bedrijfspand
    • Uitstekende referenties in zowel de zakelijke als particuliere markt
    • Ervaring met luxe en eenvoudige caravan interieurs
    • Ook stofferen wij alle modellen van de  bekende merken  deze worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz
  • Interesse gewekt?Heeft u vragen over het bekleden van uw caravan meubilair of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Didam. Schroom dan niet en bel ons op 026-3119308, of neem contact met ons op via onze website.