Zithoeken stofferen

Zithoeken stofferen

ZITHOEKEN STOFFEREN

Zithoeken stofferen.

Bij veelvuldig gebruik van de zithoeken kan het goed voorkomen dat uw kussens een wat vale en versleten uitstraling beginnen te krijgen. Het is dan jammer dat uw zithoek er niet meer zo uit ziet als toen u hem kocht. Een mooi alternatief voor het compleet vervangen van al uw kussens is de zithoeken stofferen.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Kosten herstofferen vele malen goedkoper dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Dat hoeft u niet zelf te doen. Daarvoor kunt u bij ons aankloppen. Meubelstoffeerders Ronald van Maanen heeft al sinds 1994 een naam opgebouwd op het gebied van professioneel en snel zithoeken stofferen. Of dat nu uw meubels thuis zijn zoals uw bank of dus de kussenhoezen van uw caravan, we doen het allemaal. Door ook uw Bank, stoel caravankussens te bekleden zien ze er weer als nieuw uit en kunt u blijven genieten op vakantie.

Caravan zithoeken stofferen.                        

Caravanstoffering, of het nu gaat om zithoeken stofferen of de bootkussensDoor uw meubels op uw vakantie huisje van een nieuwe stof te voorzien, creëert u weer een nieuwe en luxe uitstraling in uw zithoek caravan of boot. Dankzij een enorm assortiment aan materialen vindt u altijd wel de stof die bij de uitstraling past waar u aan denkt. Maar er zijn meer redenen dan het bekleden van caravankussens om eens langs te gaan bij Ronald van Maanen:

Interesse gewekt?

Heeft u vragen over het bekleden van uw caravan meubilair of wilt u graag een afspraak maken in onze showroom in Didam? Schroom dan niet en bel ons op 026-3119308, Gratis een scherpe offerte  contact   Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND