Meubelstoffen klassiek modern

kvadrat-meubelstoffen

Meubelstoffen klassiek of modern

Wilt u een compleet overzicht van alle beschikbare meubelstoffen, dan adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom met 500 meubelstoffen en leer van de meest bekende fabrikanten. Daar vind u 0.a  een uitgebreide stalencollectie de ploegstoffen.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Ronald van Maanen & Marco van Wessel Meubelstoffeerders werkt met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als Gabriel, Romo, Chivasso,  Kvadrat , de Ploeg , Fanny Aronsen,  Keymer ,  Reynaldo , Aritex, Saum & Viebahn, Buvetex, Art Collection, leer Ohmann. Van simpele uni meubelstoffen tot exclusief geweven dessins en leder.

Meubelstoffen voor de particuliere markt of meubelstoffen van projectkwaliteit

De eigenschappen en de prijs worden bepaald door de gebruikte grondstoffen, de weeftechniek en de exclusiviteit. De prijs is dan ook niet per definitie een garantie voor de duurzaamheid. Qua grondstoffen maken we de indeling in geweven stoffen  en  leder. stoffen bekleding reinigen

Meubelstoffen klassiek of modern in alle kleuren voor uw Zitmeubel- Caravan- Camper of Boot.

Stoffen zijn sfeerbepalend in het interieur. Bloemige meubelstoffen geven een fleurige uitstraling. Geometrische stoffen kunnen strak, uitgesproken, zakelijk of stoer zijn. Zo is er voor elke bestemming een passende meubelstof te vinden.

Dan nog even een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de merk meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs? U hoort spoedig van ons.

Of het nu gaat om een herstoffering van een imposante bank of karakteristieke fauteuil in de woonkamer of een bezoekersstoel in een kantoor of wachtruimte. Door de keuze voor een bepaalde stof krijgt een meubel en daarmee de ruimte karakter. Bezoek onze showroom met gratis Marco’s advies voor een goed overzicht in de talrijke stoffen en leer u bent welkom. Tel 026-3119308

Of vraag direct info of een offerte.

Meubelstoffen-Leder