Over ons stoffeerbedrijf

Over ons stoffeerbedrijf, is om u een indruk te geven van alle werkzaamheden die wij vakkundig voor u kunnen verrichten.

Meubelstoffeerder – stoffeerbedrijf-stoffeerderij

Ronald van Maanen meubelstoffeerderij startte na vele jaren bij zijn vader het bedrijf Gebr van Maanen meubelfabriek te Didam, (vanmaanen meubelen) te hebben gewerkt in 1994 zijn eigen stoffeerbedrijf.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Sindsdien zijn we erin geslaagd een degelijke reputatie op te bouwen. Die vakkundig sinds 1 oktober 2015 wordt voort gezet door Marco van Wessel. Het resultaat is een tevreden klantenkring zowel in de particuliere markt als in de zakelijke sector. Wij werken in een goed geoutilleerd bedrijfspand . Daar is ook ons atelier en onze showroom Kerkstraat 32A Didam gevestigd tel 026-3119308 met een uitgebreide collectie meubelstoffen en projectmeubelstoffen van gerenommeerde merken.

Voor particulieren herstofferen, bekleden, stofferen, en renoveren wij, klassieke en moderne merk meubelen.

Niet alleen fauteuils (o.a. gecapitonneerde Chesterfields), banken en eenvoudige eetkamerstoelen van alle bekende moderne merken als Leolux    Artifort   Montis   Harvink  enz  zie portfolio  maar ook uw boot of caravan kussens vergeten wij niet meubelhoezen  en kussens voor caravan  boot of loungebanken.

Over ons stoffeerbedrijf verzorgt met een vakkundige kennis ook de stoffering van alle bekende klassieke merkfabrikanten o.a Koekoek  Raanhuis  Hofstede  Baan  Rolf Benz  enz  voor meer info klik op portfolio. Ook direct antwoord op vragen over herstofferen.

Onze herstoffeer kosten zijn vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Heeft u vragen of wilt u onze showroom bezoeken? Bel 026-3119308 of neem per mail  contact met ons op.

moderne stoffeer werk