Bank als nieuw stofferen Hoofdorp in u regio

Bank als nieuw stofferen Hoofdorp in u regio

Bank als nieuw stofferen Hoofdorp in u regio

Bank als nieuw stofferen Hoofdorp in u regio

Zoek dan niet langer verder, u bent aanbeland op de website van Ronald van Maanen.& Marco van Wessel. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen bekend op het gebied van herstofferen onder consumenten, maar ook de zakelijke markt bedienen wij al jaren lang  tevreden klanten in alle delen van Nederland.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Dankzij vakkundig en professioneel vakmanschap kunnen wij garanderen dat uw meubels blijvend zitcomfort opleveren. Het herstofferen van bijvoorbeeld uw stoel of fauteuil doet deze Meubelstoffeerderij Ronald van Maanen uw juiste keuze ook nog eens voor een heel mooie prijs. Tips, advies en service  bel 026-3119308

Marco u vakkundig advies

Moderne Meubelstoffeerderij de juiste keuze

 

Meubelstoffeerderij  uw juiste keuze wij werken sinds 1 Oktober 2015 van uit Didam op een steenworp afstand van Arnhem. Meubelstoffeerderij Ronald van Maanen is niet voor niets al jaren bekend om zijn kwaliteit op het gebied van herstofferen en renoveren van meubels in de verre omgeving van Arnhem. Als meubelstoffeerderij zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in het herstofferen van uw geliefde meubels.

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz Dat uit zich in een hoop voordelen:

  • Professioneel en vakkundig uitgevoerd
  • Bespaar aanzienlijk ten opzichte van opnieuw kopen, verschil 40 tot 50%
  • Aandachtig en zorgvuldig hersteld
  • Grote materiaalkeuze
  • Tips, advies en service  bel  026-3119308

Nieuwe stof; uw meubels een tweede leven!

Niet langer hoeft u voortaan op versleten meubels te blijven zitten. Herstofferen maakt het namelijk mogelijk om te blijven genieten van uw bestaande fournituren zonder veel geld kwijt te hoeven zijn aan de vervanging van uw gehele inboedel. Daarnaast heeft u bij ons de mogelijkheid om zelfs voor een totaal andere sfeer te gaan met behoud van de bestaande interieur.

Door ze gewoonweg van een nieuwe stof of andere meubelhoes te voorzien krijgt uw inboedel al snel een geheel andere impressie. Bent u overtuigd, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.    Gratis offerte  bel  026-3119308    Of vraag direct een scherpe offerte.

|