Bank zitting zakt weg nosag singelband Waarom!

Bank zitting zakt weg nosag singelband Waarom!

Bank zitting zakt weg nosag singelband Waarom!

Bank zitting zakt weg nosag singelband Waarom!

Probleem WAAROM ? veer gebroken, singelband vulling weggezakt lossen we op.

 

Een zitting kan door veel gebruik met name in de hoek in weg zakken, veelal door gebroken nosag veer ,of het afscheuren van de gebruikte zitting singelband. Maar geen probleem altijd te herstellen. Zit of rug kussens met losse vullingen zijn altijd goed bij te vullen met een samenstelling van latex met polyestervlokken, voor de duurder kwaliteit is half dons ook mogelijk (beide kwaliteiten wel regelmatig zelf op schudden en keren) zodat deze zoals eerder vermeld na de opvulling weer jaren te gebruiken zijn. Ook kan het zijn dat de zitting kussens van uw bank of stoel los en keer baar zijn, meestal zal de binnen kern uit een vaste polyether bestaan. Door veelvuldig gebruik kan ook een veer breken of los schieten ook dat is vakkundig te verhelpen en is de Ingezakte stoel repareren of vervanging van de bestaande vullingen of veren de beste oplossing

Vaste vulling, of stof met gebruikers schade

Heeft u bank of stoel een vaste vulling in uw zitkussens? Bijna altijd wordt hier door de stoffeer bedrijven polyether of koud schuim kwaliteit sg 35 verwerkt. Ook kunnen deze kussens na jaren gebruik inzakken   Dit is vrij normaal verschijnsel wat veel voorkomt en is  Ingezakte stoel repareren noodzaak, wij hebben voor het vernieuwen van deze kussens de snijmachines in huis zodat het herstellen of vernieuwen direct kan plaats vinden. Ook een brandgat of een scheur in de stof van de stoel of  bank  is vaak te repareren. Met stofreparatie kunnen deze gaten en scheuren snel verholpen worden.

Wil ik een nieuwe bank?  Of is het inzakken repareren en herstofferen de juiste oplossing?.

Vanzelfsprekend ga je in eerste instantie zal uw wens repareren zijn?  Maar reparatie en opnieuw herstofferen inclusief de herstelkosten veer kan ook aantrekkelijk .VRAAG OFFERTE Vergeet echter ook de praktische aspecten niet. Als je kinderen en/of huisdieren is de kans op vlekken en beschadigingen groter dan wanneer je die niet hebt. Je kunt dan denken aan een model waarover een hoes kan, een makkelijk afneembare leren of een bank die bekleed is met een microfiber. Ook een gegeven is de kleurkeuze. vaganten stofkeuze  leuk maar! Voor jaren woon plezier toch beter een neutrale stof.

Hier de voordelen.

  • Naar eigen smaak.
  • Positief prijsverschil.
  • Ruime stof /leer keuze alle bekende merken.
  • Onderbouwd gratis advies.
  • Prima vakkundige afwerking.
  • 100%  ‘CBM- garantie’.

Wanneer u snel en vakkundig met garantie wilt laten bekleden kunt u ervoor kiezen dit over te laten aan de vakman, hier nog een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons. Direct contact Tel 026-3119308