Eetkamer stoel stofferen prijs

herstofferen stoel zitting

Slimme mensen laten altijd bij Ronald van Maanen stofferen stoelzittingen 4 zit €100.

Eetkamer stoel stofferen prijs

Wat kost stofferen van mijn stoel?

Eetkamer stoel stofferen prijs is de juiste keuze voor mensen die erg aan hun eetkamer stoelen gehecht zijn. Het is dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; behalve de zitting wordt ook het polyether vernieuwd en de garantie gaat opnieuw in. Herstofferen is een heel goedkope oplossing  de kosten bedragen voor het stofferen van 4 stoelzittingen  €100. in couponstof verder een ruime keuze uit de vele andere  stoffen of zo u wilt leer.

Zeer ruime stof-leer keuze niet alleen uit onze coupon stoffen

Zeker wanneer het stofferen van stoelzittingen gebeurd door onze vakmensen, zijn deze zittingen nabehandeling weer als nieuw en  jaren te gebruiken. Couponstof! is een stof van zeer hoge kwaliteit alleen de afmeting is niet voldoende voor bijv . een bank. voor stoelzittingen en vaak ook voor de stoel- ruggen hebben we een ruime voorraad en keuze uit vele kleuren en dessins van alle bekende stof-leer merken Overtuig u in ons bedrijf en u slaagt altijd voor de speciale prijs.

Marco u vakkundig advies

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Aarzel niet, laat nu ook u meubels voordelig bank stofferen al hebben wij voor een bank niet altijd een coupon stof, hebben wij wel scherpe prijzen door onze grote inkoop bij de bekende stof merken als De ploeg, Gabriel, kvadrat, enz

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw ook merk meubels stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360- 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Als de prijs u past dan volgt het uitzoeken van de bekleding. In onze showroom

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact  Ronald van Maanen

Wij verzorgen stofferingen haal en brengen door geheel Nederland.