Fauteuil in model bekleden

Fauteuil bekleden ons vak

fauteuil in model        bekleden

Vakkundig en met garantie uw Fauteuil in model bekleden.

Fauteuil in model bekleden uw geliefde leunstoel is eigenlijk aan vervanging toe. Nou ja, deze ziet er behoorlijk vaal uit. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat deze toch nog heel erg lekker zit. Dan is het toch jammer om een nieuwe fauteuil te moeten kopen. Deze moet dan eerst weer ingezeten worden voor dat die weer lekker zit, en wij kunnen Fauteuil bekleden. Daarbij komt ook nog eens dat een nieuw model aankoop al snel veel kost. Zeker is er nu een oplossing uw bestaande en geliefde fauteuil te behouden.

Fauteuil opnieuw bekleden is veel geld besparen!

Dan is opnieuw uw Fauteuil herstofferen de uitkomst. Dit scheelt niet alleen veel geld in uw voordeel, en de uitstekend zittende zetel zeker niet meer weg gooien.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier woninginrichting  zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Dan nog even een prijs indicatie.

Het opnieuw stofferen ook merkmeubels in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.

Tijdelijke extrawinter korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Authentiek herstellen of een nieuwe uitstraling.

Bij de Fauteuil stofferen heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen in stof of leer, maar niet alleen kunnen we uw fauteuil authentiek herstellen dankzij de moderne werktuigen waar we hier bij Ronald van Maanen over beschikken. Door uw geliefde zetel te voorzien van een totaal  andere stof of materiaal heeft u zelfs de mogelijkheid een geheel andere uitstraling te geven aan uw zitmeubel, zonder te hoeven inboeten op zitcomfort. Natuurlijk doen wij dit snel en vakkundig. Dat zijn slechts enkele van onze speerpunten bij  herstofferen:

  • Goedkoper dan opnieuw kopen
  • Professioneel en nauwkeurig gestoffeerd
  • Grote variatie in materialen en stoffen
  • Zowel tips, advies als ook service
  • Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Behoud zitcomfort van uw bestaande meubels

Maak nu de keuze voor behoud en de herstoffering van u heerlijk zittende fauteuil.Overtuigd geraakt? Neem dan eens een kijkje bij ons, of informeer naar de mogelijkheden: 026 311 93 08. contactpagina.