Offerte prijs bank stofferen

 

Offerte prijs bank stofferen

Offerte prijs bank stofferen altijd 40 tot 60% goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe bank

 

Offerte prijs bank stofferen, Vertrouwd en vakkundig. 

Uw bank is bijvoorbeeld versleten. Dan is een Offerte prijs bank stofferen voor een scherpe prijs een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuw. Nu u Bank opnieuw herstofferen in een nieuwe stof geeft u uw bank namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Door onze jaren ervaring en vakkundigheid is een offerte prijs bank stofferen bij ons in goede handen.

Bij Ronald van Maanen zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in het restaureren en herstofferen van uw meubilair. Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw jasje.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Ook in de stoffering van uw caravan of camper kussens hebben wij ervaring in het snijden en stofferen van allerlei vormen.

Van caravankussens tot bankstel, we bekleden het allemaal. Zo hebben wij dan ook een uitgebreid en tevreden klantenkring opgebouwd in zowel de particuliere als ook zakelijke sector. Wanneer het aankomt op offerte prijs bank stofferen bank of u stoel bekleden, bent u bij ons aan een goed adres voor kwaliteit en service. vraag direct een scherpe offerte

Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Maar waarom niet uw bank herstofferen, is goed voor het milieu en uw budget.

De voordelen? Een voordelig bank stofferen is een zeer goed alternatief ten opzichten van een nieuwe bank aankoop. Positief prijsverschil met een nieuw bank kan wel oplopen tot zestig procent. Daarbij komt dat u ook zeker weet dat uw bank na herstoffering als van ouds weer comfortabel zit.

-3-jarige CBM-garantie.

-Binnen 6-dagen thuis.

-Geen voor uit betaling.

-Ruime stof en leer keuze.

-Vele voordelige kwaliteit stoffen en leer.

-Gratis advies.

Wat wilt u nog meer? Klinkt ook voor u dit herstofferen als een aantrekkelijk voorstel? Vraag direct een gratis prijs voorstel.

Wij renoveren en herstofferen naast banken ook veel andere zitmeubelen 

Interesse? Heeft u interesse in het laten bekleden van uw bank? Neem dan contact op( of vraag direct een scherpe offerte)  met Ronald van Maanen in verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. . Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het contactformulier op onze website.

Ook werken wij van uit de regio  Amsterdam  Utrecht  Amersfoort  Zeist   Baarn  Hilversum   Amstelveen   Haarlem  Soest  Apeldoorn  De Haag  Nijmegen

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ook veel klanten in Nederland en de omgeving van: OosterbeekWestervoort, Heelsum,

DuivenRenkumDoorwerthHuissen Elst,  RhedenDierende SteegWolfheze en Rozendaal