Stoffeerder Duiven Ronald van Maanen meubelstoffeerders.

Vakkundig stofferen

Stoffeerder duiven Ronald van Maanen het adres voor alle klassieke of moderne stoffering in Velp

Stoffeerder Duiven Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid ook in de regio Velp.

Stoffeerder Duiven Ronald van Maanen  stoffeert ook in de regio Velp op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Stoffeerder Duiven  Ronald van Maanen Meubelstoffeerders is sinds 1994 een begrip in Arnhem, Velp en omgeving op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.    

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en loungebankkussens of uw bed-achterwand.

Voor de  zakelijke sector is  stoffeerder Duiven  Ronald van Maanen  een begrip op het gebied van stofferen en herbekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair.
Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Herstofferen door stoffeerder Duiven Ronald van Maanen ook in Velp een aantrekkelijk alternatief waarom? goed voor uw portemonnee,en het milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het herstofferen door stoffeerder Duiven Ronald van Maanen ook voor de regio Velp een aantrekkelijk alternatief is,voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt . U kunt ervan uitgaan dat de kosten voor herstofferen ca. 40 tot 60% bedragenvergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie.

Onze showroom

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij   Stoffeerder Duiven Ronald van Maanen Meubelstoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Stoffeerder Duiven Ronald van Maanen Meubelstoffeerders werkt ook in de  regio Velp en Arnhem  met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann                                                                                                                                                                                   
Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio.Naast kwaliteitswerk op het gebied van herstofferen, brengt Ronald van Maanen ook een eigen, exclusieve collectie zitmeubelen   op de markt. Elegante modellen, aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk inpasbaar in het interieur.

Contactgegevens

Stoffeerder Duiven  Ronald van Maanen Meubelstoffeerders. Verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam

 Openingstijden: Maandag gesloten dins tot vrijd van 10.00 tot 17.00 en zaterdags 10.00 tot 13.00,

vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308