Stoffeerders Arnhem Ronald van Maanen stoffeerders

TANGO leolux bekleden

Stoffeerders Arnhem Ronald van Maanen Voor het vakkundige stofferen van alle merken ook in de regio Haarlem.

Stoffeerders Arnhem Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de regio Haarlem

Stoffeerders Arnhem Ronald van Maanen  stoffeert ook in de regio Haarlem op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Stoffeerders Arnhem – Ronald van Maanen Meubelstoffeerders is sinds 1994 een begrip in Arnhem,en  Haarlem en omgeving op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bankkussens of uw bed-achterwand.                                                                                                                                                                                        
Voor de  zakelijke sector is  stoffeerders Arnhem Ronald van Maanen  een begrip op het gebied van stofferen en herbekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair
Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief ook in Haarlem waarom? goed voor uw portemonnee, en het milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het herstofferen bij stoffeerders Arnhem Ronald van Maanen  een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt .

U kunt ervan uitgaan dat de stoffeer kosten ca. 40 tot 60% bedragen t.o.z. van aankoop nieuw meubilair. via winkelier zijn de kosten ca. 20 tot 30 % hoger dan direct via ons stoffeer bedrijf. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie.

Onze showroom

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij   Stoffeerder Arnhem- Ronald van Maanen Meubelstoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Stoffeerder Arnhem Ronald van Maanen Meubelstoffeerders werkt ook in de  regio Hilversum met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann
                                                                                                                                                                                  
Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio.Naast kwaliteitswerk op het gebied van herstofferen, brengt Ronald van Maanen ook een eigen, exclusieve collectie zitmeubelen   op de markt. Elegante modellen, aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk inpasbaar in het interieur.

Contactgegevens

Stoffeerder Arnhem – Ronald van Maanen Meubelstoffeerders

Wij zijn verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam. Openingstijden: Maandag gesloten din tot vrij van 10.00 tot 17.00 en zaterdags op afspraak.

vraag een scherpe offerte ook voor uw meubels. of bel  026-3119308