Zitmeubel direct zelf of laten bekleden

Meubels opnieuw bekleden altijd de laagste prijs.

Zitmeubel direct zelf of laten bekleden

Zitmeubel direct zelf of laten bekleden

Zitmeubel direct zelf of laten bekleden

Er zijn weinig spullen die u meer dan uw Zitmeubel als bank of stoel zijn de meubelen die dagelijks privé of zakelijk worden gebruik prettig maar helaas direct ook aan slijtage onderhevig. En dat geldt dan met name voor de bekleding. Wanneer de stoffering er” kaal versleten’ uit gaat zien, bij de kaak. Dat is toch logisch zou men zeggen. Maar u wilt eigenlijk uw meubels helemaal niet wilt vervangen.

Wat dan zelf stofferen natuurlijk u bent handig dus oké.

Hier enkele tips.

  • Maak eerst een foto van het te stofferen meubel.
  • Verwijder de bekleding zo heel mogelijk.
  • Bewaar deze bekleding voor u mallen.
  • Is alles verwijderd controleer de oude binnen vulling.
  • en herstel deze indien nodig.
  • Knip met behulp van de bewaarde mallen de nieuwe bekleding.
  • in de gewenste vorm, en naai deze waar nodig aan elkaar.

Dan nu het vakwerk eigen meubels stofferen.

Het vastnieten van de nieuwe stof is het mooiste werk, want dat betekent dat u bijna klaar bent. Zorg er wel voor dat de spanning overal gelijk is. Dus ga niet, wanneer u pas begonnen bent, enthousiast aan de stof trekken. Maar de stof gewoon met de vlakke hand aanspannen en vastnieten.

Zelf niet handig maar wat dan voor behoud eigen meubels.

Laat uw bank/stoel professioneel bekleden door vakmensen met jarenlange ervaring.

Dankzij deze ervaring hebben wij al een goede naam opgebouwd en is Ronald van Maanen & Marco van Wessel ook voor u het juiste adres voor een nieuwe uitstraling van uw versleten zitmeubels Door ‘n vakkundige herstoffering  van uw bank /stoel met de juiste stof/leer keuze geven we uw interieur als het ware een nieuwe uitstraling. Met de stoel bekleden  krijgen deze een nieuw leven.incl.100% C.B.M. garantie.  Geen aankoop van ‘n nieuwe stoel/bank want u prijsvoordeel van 40/50% is direct mogelijk door opnieuw zitmeubel laten bekleden dus een aantrekkelijk prijs optie, en is kleur en design passend in uw interieur altijd een fluitje van een cent.

Marco u vakkundig advies

Wat zijn dan ongeveer de kosten…

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Meubels opnieuw bekleden. Bekijk onze ruime keuze uit de vele stoffen of zo u wilt leer.

Overtuigd geraakt van onze service en kwaliteiten? Dan kunt u het beste eens langsgaan bij onze showroom. Wij lichten u dan graag in over de mogelijkheden die herstofferen voor uw meubelen kunnen hebben. U vind bij ons niet alleen een grote keus aan verschillende materialen, maar wij beschikken ook over een flinke stof/leer collectie. Vraag ook voor u een vriendelijke offerte.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen