Duurzame meubels bekleden hoogwaardige Feltwool stof

Duurzame meubels bekleden hoogwaardige Feltwool stof

Duurzame meubels bekleden hoogwaardige Feltwool stof

Fletwool stof voor tweede leven

Fletwool stof voor tweede leven

Duurzame meubels bekleden hoogwaardige Feltwool stof

Van Afval Tot Duurzame Meubel stof een prima blijvende De Ploeg kwaliteit meubel stoffen: en altijd goed voor een tweede leven! de Ploeg waar een begin is gemaakt met het hergebruiken van duurzaam afvalmateriaal tot nieuwe textiel producten.

Door klein beginnen is vaak ook de kern van een probleem zien, Start was analyseren van een berg knipafval van de diversen meubelstoffen. Daarin vonden ontwerpers gordijnstof, geweven strepen, drukdessins en puur wollen meubelstof en vilt. De afvaldoos was een schat van informatie wat er zowel geknipt was, maar ook een schat van materiaal om ons de Ronald van Maanen mee te gaan werken! resultaat door duurzame meubels herstofferen met een prachtige milieu vriendelijke duurzame meubelstof Feltwool voor hergebruik.

Zeker ook interessant voor u meubels herstofferen in een duurzame bekleding

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw stoel/bank een interessante optie. Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is? Dan is de stoel nog steeds niet rijp voor de kraak. Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan is herstofferen een goed idee toch?  Deze manier van  Bijv. de ploeg design Panama duurzaam herstofferen is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Wat dacht u ervan het meubilair opnieuw te (laten) bekleden? Niet alleen kun je er dan langer van genieten, ook is het nog eens super duurzaam.

 

Diversen voordelen van duurzaam herstofferen

  • Altijd meubels herstofferen in eigen stof/leer keuze.
  • Altijd wordt het zit comfort bij opnieuw stofferen direct aan gepast of hersteld.
  • Altijd gratis ons advies en direct na wens een vrijblijvende offerte.
  • Altijd goed voor het milieu u meubel gaat immers budget ong. 45% voordelig weer opnieuw langer mee.
  • Altijd na herstofferen door onze ervaren vakmensen is het meubel weer als nieuw voor jaren zit plezier.

Wat zijn de kosten voor mijn bank stofferen?

Bank stofferen goed prijs idee voor mensen die erg aan hun zit banken gehecht zijn. Het is dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; behalve de bank zittingen of rug kussens  wordt ook het polyether vernieuwd en de garantie gaat opnieuw in. Herstofferen is een heel goedkope oplossing. Ook is er praktisch geen verschil  te zien tussen gerenoveerd en een nieuwe bank met weer jaren zit plezier.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

De nieuw prijs (zie foto) van deze door ons gestoffeerde bank is ong, €2125.  NU €1125. een besparing van €990. wie wil dit nu niet? Ja toch! wel prijs idee van deze klant. Moet u ook doen! geldt afhankelijk van stof of leer kwaliteit voor alle modellen  en merken.

Dan nog even een prijs indicatie.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Bank opnieuw bekleden met duurzame traditionele en moderne stoffen.

Voor het bekleden van uw bank kunt u kiezen uit traditionele stoffen en moderne stoffen volgens de laatste trends. Traditionele stoffen worden veelal gekozen bij de bekleding van klassieke banken, waar actuele stoffen worden gebruikt bij moderne, designbanken. Kom langs in onze showroom en bekijk het grote assortiment stoffen en soorten leder. direct een offerte

Voor ‘n kijkje in ons overzichtelijke stof/leer en werk atelier. Goed idee toch…

Vraag bij de Design Meubelstoffeerdersbedrijf of je vooraf eens een kijkje in hun stoffeer atelier mag nemen om zelf de kwaliteit van werken en stofferen te kunnen beoordelen, een zekerheid vooraf toch! neem dan direct een foto van de stoel en bank mee, leg uit wat je wilt met je mooie design bank en stoel, dan zal een goede vakman je zeker van goede adviezen voorzien en is een offerte aanvragen altijd de moeite waard, prijs goed? dan is het wachten op je pronk stukken,                   stofferen van design meubelen. plus nieuw behang passend in je interieur, en er volgt dan nog een spannende aangename tijd.

Als de prijs u past dan volgt het uitzoeken van de bekleding. In onze showroom.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een EmailContact Ronald van Maanen