Loungebank versleten stofferen tijd voor budget vriendelijk herstel

Loungebank versleten stofferen tijd voor budget vriendelijk herstel

Loungebank versleten stofferen tijd voor budget vriendelijk herstel

Loungebank versleten stofferen tijd voor budget vriendelijk herstel, voor jaren zitplezier.

De beste mogelijkheid, zodat het niet direct nodig is uw hoekbank of stoel weg te gooien. Altijd is er een mogelijkheid deze ingezakte hoek zitcomfort zitkussens weer goed zijn te herstellen.  

En bijna altijd zijn voor een redelijke prijs is het ingezakte hoek zit comfort  te herstellen. Zeker van de merken, Gelderland, Artifort, Leolux,  e.v.a merken. Het direct bij de kraak zetten van uw doorgezakte bank of stoel kussens, zelfs complete bank of stoel (deze hebben ‘n hoge rest waarde) is beslist niet de beste oplossing. Waarom design slijtage direct stofferen

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Hoekbank herstofferen met kussens in vele samenstellingen los of  een vaste vulling zijn mogelijk.

Kussens met losse vullingen zijn altijd goed bij te vullen met een samenstelling van latex met polyestervlokken, voor de duurder kwaliteit is half dons ook mogelijk (beide kwaliteiten wel regelmatig zelf op schudden en keren) zodat deze zoals eerder vermeld na de opvulling weer jaren te gebruiken zijn. Ook kan het zijn dat de zitting kussens van uw bank of stoel los en keer baar zijn, meestal zal de binnen kern uit een vaste polyether bestaan. Dan zijn Ingezakte kussens herstellen of vervanging van de bestaande vullingen de beste oplossing. 

Losse kussens met een vaste vulling.

Heeft u bank of stoel een vaste vulling in uw zitkussens? Bijna altijd wordt hier door polyether of koud schuim kwaliteit sg 35 verwerkt. Ook kunnen deze kussens na jaren gebruik inzakken   Dit is vrij normaal verschijnsel wat veel voorkomt en zijn Ingezakte kussens herstellen noodzakelijk, wij hebben voor het vernieuwen van deze loungekussens op maat herstofferen en nieuw snijden de snijmachines in huis zodat het herstellen of vernieuwen direct kan plaats vinden.

Hoekbank herstofferen waarvan de kussens zijn ingezakt of van uw doorgezakte bank of stoel zijn prima te herstellen hier uw prijs idee.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de her stoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger. 

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Kosten kussens herstellen Bank fauteuil herstofferen

Vanwege de grote diversiteit van vullingen van de kussens en het feit of de kussens aan beide zijden te gebruiken zijn, zit er nogal verschil in de prijzen. De kosten of wel prijs idee variëren daarom van € 85,00 tot € 195,00 per kussen. Herstofferen  bank v/a € 975   Fauteuil v/a € 650 Afhankelijk van vervoer, reparatie.

Graag verzorgen wij voor u een scherpe offerte.

Onze stoffeerderij verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Wij werken van uit Didam. Tel 026-3119308