Meubels herstofferen duurzaam vaste prijs

Meubels stofferen Repareer het, Waardeer de prijs

Meubels herstofferen duurzaam vaste prijs

Meubels herstofferen duurzaam vaste prijs

Meubels herstofferen duurzaam vaste prijs,  Sire zegt mensen aan het denken zetten, over de waarde van hun duurzame waardevolle meubels. Helaas verdwijnen veel waardevolle spullen (meubels )bij het afval. Jammer wij Ronald van Maanen zijn al jaren van mening dat beslist niet nodig is. We repareren het, en onze klanten waarderen de onze voordelige vaste prijs met een gratis advies voor het maken van een juiste stof/leer keuze voor het stofferen van hun kwaliteit bank, fauteuil, stoel, die na een vakkundige stoffering vervolgens weer jaren mee kunnen.

Stoffeer altijd duurzaam ook goed voor uw budget en milieu.

Meubels stofferen  voor vaste prijs is een voordelige mogelijkheid  uw huidige bank of fauteuil een tweede of misschien wel derde leven te geven. In veel gevallen zal het een positief prijsverschil opleveren van 40 tot 60% in vergelijk met de aanschaf van nieuw kwaliteit meubilair. In vele gevallen kunnen we de kwaliteit weer verbeteren, door hoogwaardig schuim of stof/ leder te gebruiken. Wij werken met  kwaliteit meubelstoffen van De Ploeg, Kvadrat, Reynaldo , Chivasso ,  Keymer , Het leer is van Hulshof, Ohmann.

Wat zijn de kosten en budget voordeel voor meubels stofferen.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ongeveer 360 en 950 euro zijn, eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250 euro kosten, Blijft altijd vooraf moeilijk te zeggen. Geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u meubels herstofferen een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.

Bijv.Leolux stoel Pallone herstofferen budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. stoel Pallone € 1.750,00
Uw ong 5j gebruikte stoel heeft nog een waarde van ong. € 250. Dus niet bij het afval.  €    250,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs €     850,00
Uw budget voordeel is  €1.750 – € 850.= € 900 + € 250 =€1.150 is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 66.%  € 1.150,00

We zetten mensen aan het denken, over de waarde van hun waardevolle meubels. Helaas verdwijnen te veel waardevolle meubels bij het afval.

Wij streven ernaar om de kwaliteit hoog te houden, en de stoffering precies hetzelfde te maken in originele staat. Maar  herstofferen  is een vak apart. Meubels stofferen is nog een ambachtelijk werk. Het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet.

Maar aangezien we, net als met al onze producten, staan voor kwaliteit gebruiken we voor het herstofferen ook alleen maar het beste van het beste. Ronald van Maanen meubelstoffeerders  heeft jarenlange ervaring in het stofferen van de vele  merken als Leolux, Artifort, De Sede, Harvink, Gelderland, Gispen enz, en werkt met de hoogste kwaliteit materialen.

Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Dit zorgt voor het mooiste resultaat, die ook de tand des tijds prima kan weerstaan. Uw meubel is na een  herstofferen met 100% C.B.M garantie dan ook echt weer als nieuw!

Wilt u meer info?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheid van het renoveren en her bekleden van uw meubelen, neem dan contact 026-3119308 of door het zenden van een email met foto, Contact