Stoffeerder Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de regio Arnhem

Meubelstoffering

Stoffeerder Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Stoffeerder Ronald van Maanen & Marco van Wessel sinds 2015 van uit Didam op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Ronald van Maanen is sinds 1994 een begrip  op gebied van herstofferen, repareren en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.
Voor particulieren herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en loungebankkussens of uw bed-achterwand.

Voor de zakelijke sector.

Is stoffeerder Ronald van Maanen een begrip op het gebied van stofferen en her bekleden van al uw kantoor- en horeca meubilair. Nieuw Bank hygiënisch herstofferen met antibacterieel leder ook voor stoelen/banken voor intensief gebruik een revolutionair nieuw product ontwikkeld door Serge Ferrari ( van Leeuwen leder ) Ook voor grote projecten bijv. hotel , welzijns- en gezondheidssector. waar gezondheid, veiligheid en gemakkelijke reiniging erg belangrijk is. 

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief?

Wanneer u zich afvraagt of het herstofferen bij stoffeerder Ronald van Maanen een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels alle merken is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren als voor de zakelijke sector zakelijke markt.  is stoffeerder Ronald van Maanen een begrip op het gebied van stofferen en her bekleden van al uw kantoor- en horeca meubilair.

Nieuw! gezondheidssector hygiënisch herstofferen met antibacterieel leder.

Ook voor stoelen/banken voor intensief gebruik een revolutionair nieuw product ontwikkeld door Serge Ferrari ( van Leeuwen leder ) Ook voor grote projecten bijv. hotel , welzijns- en gezondheidssector. waar gezondheid, veiligheid en gemakkelijke reiniging erg belangrijk is.
 
U kunt ervan uitgaan dat de kosten ca. 40 tot 60% bedragen, vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht.
Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze 100% garantie. 

Wij zijn verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij stoffeerder Marco van Wessel een bezoek brengen aan de showroom in Didam daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Ronald van Maanen Meubelstoffeerders werkt met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann.  Wij hebben ervaring met het herstofferen en reparatie van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux.   Een volledig overzicht treft u in ons portfolio.

Contactgegevens

Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land. Gratis u passende offerte. 

Ronald van Maanen  & Marco van Wessel

Zijn verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam.  tel 026 3119308 u bent altijd welkom voor een bezoek aan onze showroom in Didam . Openingstijden: Maandag tot Vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdags op afspraak, tel 026 3119308

of e-mail ons voor een passende offerte.