Zakelijk u meubels nieuw stofferen moeite waard

Zakelijk u meubels nieuw stofferen moeite waard

Zakelijk u meubels nieuw stofferen moeite waard

Zakelijk stofferen- bekleden  altijd de moeite waard.

Zakelijk u meubels nieuw stofferen moeite waard. Ronald van Maanen werkt voor diverse opdrachtgevers uit de zakelijke markt. Daartoe behoren zoals eerder gezegd, de overheid, het bedrijfsleven, de horeca, schouwburgen & theaters en ook de woon-zorg sector. Voor alle sectoren geldt dat het herstofferen van kwaliteitsmeubilair het overwegen waard is. De besparing varieert van 40 tot 60% vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. Alleszins een aantrekkelijk optie. Projecten door ons gerealiseerd

Wij zijn verhuist per 28/11/21 ons nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam.

Kantoormeubilair stofferen

Bureaustoelen en overig kantoormeubilair  worden als nieuw en de oude’ stoelen voor de directiekamer of de conferentiekamer passen door de andere kleur stoffering weer helemaal bij de nieuwe inrichting. Ook bureau stoelen individueel aanpassen is mogelijk.

Horeca & Recreatie

Het meubilair in de horeca en recreatie heeft het vaak zwaar te verduren. Aan compleet nieuw meubilair hangt in de regel een pittig prijskaartje, terwijl herstofferen en/of restaureren financieel een heel interessant alternatief is. De besparing kan, vergeleken met nieuw kopen, oplopen tot 60%. Toch de moeite waard.

Woon-zorgsector

Het meubilair in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen is in de regel van een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Voor het vervangen van stoelen waarvan de zittingen versleten of ernstig vervuild zijn, is het beschikbare budget soms niet toereikend. Hetzelfde resultaat als nieuw meubilair maar dan voor 50% van de kosten is dan de moeite van het overwegen waard. Ronald van Maanen maakt graag een vrijblijvende offerte.

Marco u vakkundig advies

Interieurbouwers en interieurarchitecten

De zakelijk opdrachten voor interieurbouwers en interieurarchitecten zijn vaak maatwerkprojecten. Vakmanschap op maat voor zitmeubels, maar ook voor plafondpanelen, wandpanelen of console-ombouw. De ontwerpen zijn uniek en aan de stoffering worden hoge eisen gesteld. Hoe eerder in de ontwerpfase Ronald van Maanen wordt betrokken, hoe beter wij kunnen adviseren. In overleg maken wij een proefstoffering om het eindresultaat nog beter te kunnen beoordelen. Maatwerk in zit comfort voor ieder gewenst model