Zitmeubel vakkundige renovatie Modern klassiek

Zitmeubelen renovatie

Zitmeubel vakkundige renovatie Modern klassiek

Zitmeubel vakkundige renovatie Modern klassiek

Als we Zitmeubelen renovatie Modern klassiek bewerken vertalen we dat altijd op basis van uw specifieke wensen. Wenst u door  Zitmeubelen renovatie er weer jaren gebruik van te maken, zonder dat het model wordt wijzigt? Of door deze  renovatie voelt u aan de andere kant juist meer voor een moderne of klassieke afwerking?

Bekleding en de romp

We kunnen uw Zitmeubelen renovatie en deze in de oorspronkelijke staat herstellen, of hier een totaal nieuwe draai aan geven. We richten ons uiteraard graag op de bekleding van de banken of stoelen, maar kunnen ons daarnaast ook ontfermen over de romp en de verbindingen aldaar. Als we de Zitmeubelen renovatie kunt u daarom altijd rekenen op een stevig en stralend geheel.

Zitmeubelen renovatie is dikwijls een geval apart. Vaak is niet alleen het onderstel aan een opfrisbeurt toe, maar dikwijls is ook de stof vervuild of zelfs aan vervanging toe. Ook hier helpen we graag verder. Voor het herstofferen doen wij beroep op een gepassioneerde stoffeerster gespecialiseerd in vintage-zitmeubelen. Je kan dus bij ons terecht voor meubelstoffen het stofferen van alle bekende meubelmerken als Leolux  Artifort  Harvink  Montis Rolf Benz enz  enz

Marco u vakkundig advies

Uw bank is bijvoorbeeld versleten. Dan is uw bank nieuw herstofferen  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuw. Dankzij uw bank  stofferen in een nieuwe stof geeft u uw bank namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen.

Renoveren en stofferen

Als we de  Zitmeubelen renovatie kijken we uiteraard goed naar de bekleding. Is deze nog in orde, of kunnen we daar ook direct wat aan doen? Als we de zitmeubelen stofferen heeft u uiteraard de keuze uit talloze soorten stoffen en leder. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Door ze gewoonweg van een nieuwe stof of andere meubelhoes te voorzien krijgt uw inboedel al snel een geheel andere impressie. Bent u overtuigd, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.    Gratis offerte  bel  026-3119308    Of vraag direct een scherpe offerte.