Bank-stoel meubelstof vernieuwen snel voordelig

Design bank herstofferen herstel, vernieuw, zitcomfort prijs

Bank-stoel meubelstof vernieuwen snel voordelig

bank is ong., €2525.  NU €1425. een besparing van €1100..

bank is ong., €2525.  NU €1425. een besparing van €1100..

Welkom bij Ronald van Maanen & Marco van Wessel.

Onze toewijding aan vakmanschap en oog voor detail stellen ons in staat om jouw Bank-stoel meubelstof vernieuwen snel voordelig nieuw leven in te blazen. Hier is wat je kunt verwachten

Idee? om de bank-stoel  te laten herstofferen kan de snel en voordeligste oplossing zijn! Zo is het lange zoeken naar een nieuwe geschikte bank met door u gewenste en vaak aangepaste zitcomfort niet nodig. Uw in bezit zijnde bank of stoel wordt geheel naar u wens vernieuwd. Scheelt een grote investering van wel 60% t.o. van een nieuwe aankoop. Stofferen in stof of leer van uw eigen keuze geeft u weer het prettige home gevoel in eigen interieur. Gratis nu eens prijs vragen contactpagina.

Herstel: Vakmanschap in Actie

Ons ervaren team van ambachtslieden staat klaar om je meubelstukken te herstellen met de hoogste precisie. Of het nu gaat om versleten bekleding, beschadigd houtwerk of verouderde structuren, wij herstellen elk detail met zorg en aandacht.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.v. vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger

Vernieuw: Stijlvolle Transformatie

 Laat je meubels schitteren met een stijlvolle vernieuwing. Ontdek een uitgebreide collectie, leer stoffen, patronen en texturen waarmee je jouwmeubels kunt personaliseren. Van eigentijds tot klassiek, wij hebben de perfecte bekleding om               

Uiteindelijk draait alles om comfort. Wij garanderen niet alleen esthetische pracht, maar ook een comfortabele zitervaring. Ontdek hoe we functionaliteit en stijl combineren, zodat je kunt genieten van jouw vernieuwde meubels in alle opzichten.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

De nieuw prijs (zie foto) van deze door ons gestoffeerde bank is ong., €2525.  NU €1425. een besparing van €1100.. wie wil dit nu niet? Ja toch! wel prijs idee van deze klant. Moet u ook doen! geldt afhankelijk van stof of leer kwaliteit voor alle modellen  en merken.

Basis Herstel Pakket

Zeker wanneer het stofferen van de bank gebeurd door onze vakmensen, is deze bank na de herstoffering weer als nieuw, inclusief een 5- jarige CBM- garantie weer jaren te gebruiken.

Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair  van bekende merken, als Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio

Ontdek de Magie van herstoffering

Bij Ronald van Maanen & Marco van Wessel gaat herstoffering verder dan een dienst; het is een kunst. Laat ons je begeleiden door het proces van herstellen, vernieuwen en genieten.   Geef je meubels een tweede leven en beleef de magie van herstoffering.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie!  contactpagina.

Ontdek hoe wij jouw meubels nieuw leven inblazen zonder verborgen kosten. Hier zijn enkele van onze servicepakketten:

Dan nog even een prijs indicatie.

Overtuig u in ons bedrijf en u slaagt altijd voor de speciale prijs.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze 100% CBM garantie. 

Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende                     prijs?

 Hebben wij u ook bank stofferen goed prijs idee geholpen? Verder is er een ruime keuze uit de vele stoffen of zo u wilt leer.