Bank stofferen goed prijs idee

Bank stofferen goed prijs idee

Bank stofferen goed prijs idee

Bank stofferen goed prijs idee

Wat zijn de kosten voor mijn bank stofferen?

Bank stofferen goed prijs idee voor mensen die erg aan hun zit banken gehecht zijn. Het is dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; behalve de bank zittingen of rug kussens  wordt ook het polyether vernieuwd en de garantie gaat opnieuw in. Herstofferen is een heel goedkope oplossing. Ook is er praktisch geen verschil  te zien tussen gerenoveerd en een nieuwe bank met weer jaren zit plezier.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

De nieuw prijs (zie foto) van deze door ons gestoffeerde bank is ong, €2125.  NU €1125. een besparing van €990. wie wil dit nu niet? Ja toch! wel prijs idee van deze klant. Moet u ook doen! geldt afhankelijk van stof of leer kwaliteit voor alle modellen  en merken.

Dan nog even een prijs indicatie.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Hebben wij u ook bank stofferen goed prijs idee geholpen? Verder is er een ruime keuze uit de vele stoffen of zo u wilt leer.

Is de bank na een herstoffering weer als nieuw?

Zeker wanneer het stofferen van de bank gebeurd door onze vakmensen, is deze bank na de herstoffering weer als nieuw, inclusief een 3- jarige CBM- garantie weer jaren te gebruiken. Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, als Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio

Overtuig u in ons bedrijf en u slaagt altijd voor de speciale prijs.

Als de prijs u past dan volgt het uitzoeken van de bekleding. In onze showroom.

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact Ronald van Maanen