Kvadrat meubelstof Condor voor perfecte herstoffering

Duurzame meubelstof Condor Kvadrat

Duurzame meubelstof Condor Kvadrat

Kvadrat meubelstof Condor voor perfecte herstoffering

Kvadrat meubelstof Condor voor perfecte herstoffering  ontdek vezels, materialen en volumes door visionaire manipulaties van garenverven, spinnen en vouwtechnieken. Kvadrat is een populaire meubelstof dat bekend staat om kwaliteit en design Elk ontwerp in de collectie is doordrenkt met verfijnde Multi dimensionaliteit, het resultaat van de interactie tussen verschillende materialiteit, weefritme en kleuren. Deze kwaliteit duurzamere meubelbekleding stof wordt hierom door ons Ronald van Maanen Marco van Wessel veelvuldig verwerkt als bekleding en is zeer geschikt als herbekledingsstof voor meubels, zoals sofa’s banken, stoelen.

Bekleding

Het materiaal als Condor dat uw meubels bedekt, is een belangrijk onderdeel van de look en feel van uw ruimte. Het is de laatste laag die het uiterlijk van een stoel of bank kan veranderen door karakter toe te voegen en de vorm te versterken. De veelzijdige bekledingscollectie van Kvadrat meubel stoffen collectie weerspiegelt onze toewijding aan kleur, eenvoud en innovatie. Onze meubelstoffen zijn gemaakt in nauwe samenwerking met gerenommeerde creatieven en zijn ontworpen voor gebruik in openbare, commerciële en privéruimtes.

Kan alles opnieuw bekleed worden

Kan een model dat niet meer bij de fabrikant in collectie is! maar nog wel in uw bezit, opnieuw worden bekleed?

In de meeste gevallen is dit mogelijk. =Topmerk design bank her-bekleden. We stofferen iedere dag meubelen van alle fabrikanten zoals bijv. Leolux, Artifort, enz. en hebben dan ook alle mallen in ons bezit, dus geen probleem en herstofferen een goed idee. Vraag offerte.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Wat houdt opnieuw bekleden in?

Een betere benaming is “herstofferen”. Bij Ronald van Maanen vervangt Marco van Wessel niet alleen de bekleding van uw meubel (hoewel dat op verzoek natuurlijk ook kan), maar vervangt, indien nodig de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.  Uw meubel is als nieuw: Ronald van Maanen geeft op een herbekleding dan ook 3 jaar C.B.M- garantie,

Dan nog even een altijd voordelige prijs indicatie.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.d.n vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ong €360 en 950. eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250. kosten geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons. Herstofferen is een heel goedkope oplossing!

Uit welke stoffen of leer soorten kan ik kiezen?

Wij werken met vrijwel alle bekende stoffen o.a  van   Kvadrat,   Gabriel,   De Ploeg ,  Keymer,   Reynaldo  leer Ohmannleather, Hulshof, Gelderland

U bent altijd welkom in onze showroom hier geeft Marco met direct gratis advies om uit de  500 stoffen en leer soorten een keuze te kunnen maken.

Model naam of type niet meer, wat nu?

Kijk in onze portfolio daar klikt u op de naam van de fabrikant  (een van de zwarte balkjes) en u vindt hier uw model, zo niet stuur ons dan alleen de foto en we zoeken dit voor u op.

Mijn bank reinigen.

Kijk hier voor op deze link onderhoud.

Wilt u iets meer weten van mensen die u zijn voor gegaan?   Reviews    5 sterren specialist.

Blijven er bij u toch nog vragen.

Stelt u zich dan snel op de hoogte van de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of te bellen met: 026 311 93 08. Of vraag direct advies of een een scherpe offerte ook voor u.

|