Ook u meubels herstofferen regio Amsterdam.

Ook u meubels herstofferen regio Amsterdam.

Ook u meubels herstofferen regio Amsterdam.

Meubelstoffeerder Ronald van Maanen een juiste keuze ook in de regio Amsterdam.

Meubelstoffeerder Duiven thans Didam Ronald van Maanen stoffeert op professionele wijze ook  in regio Amsterdam uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Sinds 1994 een begrip in Arnhem, Didam en omgeving op gebied van stofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen zowel op particulier als zakelijk gebied.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Meubelstoffeerder in Didam is specialist op het gebied van alle meubelstoffering!

Meubelstoffeerder Duiven  Nieuw adres Didam Ronald van Maanen  is  specialist op het gebied van alle meubelstoffering.  Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw moderne bank of uw klassieke fauteuil voor beide is de vakkennis ruim aanwezig, Meubelstoffeerder Duiven Ronald van Maanen  biedt u te allen tijde hoge kwaliteit.

Het opnieuw laten stofferen van uw vertrouwde meubelstuk biedt talloze voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het comfort waar u al jaren van geniet. Vaak is de kwaliteit van het meubelstuk nog zodanig dat het aan de staat zetten absoluut niet nodig is. Uw meubelstuk opnieuw gestoffeerd zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen.

De enorme diversiteit aan meubelstoffen kan ook een reden zijn om tot herstoffering over te gaan. Meubelstoffeerder  Ronald van Maanen  adviseert u vrijblijvend in regio Amsterdam over de mogelijkheden, een zeer ruime keuze aan stalen is voorradig in onze showroom.

Marco u vakkundig advies

Leerrenovatie, voor een tweede leven van uw bank/stoel!

Meubelstoffeerder Duiven Nieuw adres Didam Ronald van Maanen is uw specialist op het gebied van leerrenovatie. En heeft ook voor een juiste leer stoffering deze kennis in huis. Vervangen is zeker niet altijd nodig, wij bekijken samen met u de mogelijkheden om uw geliefde meubelstuk weer jaren opnieuw te kunnen gebruiken.

Een van de mogelijkheden is her bekleden van uw leren meubelstuk. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat uw leren bank, stoel of bureaustoel weer een nieuwe levensfase in kan gaan.

Stoffeerderij Ronald van Maanen heeft stalen van alle leer soorten in diversen kleuren, zodat een keuze in onze showroom altijd mogelijk.

Stoffeerderij Amsterdam voor maat werk, grote of kleine opdrachten.

Maar wanneer u uw bankstel, fauteuil, stoel of bank wilt laten stofferen in onze stoffeerderij ?   Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen in stof/leer van alle soorten  meubels of het nu gaat over een grote hoeveelheid kantoor, bureau stoelen, of zitbanken.

Wij hebben veel ervaring in het stofferen van alle bekende merken. van bijv. Leolux,  Artifort,  Rolf Benz, koekoek, Baan, Ahrend enz Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen laat  deze dan stofferen, door uw Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen stofferen geeft u het een tweede leven.

Het stofferen  geeft u een positief prijsverschil. U kunt ervan uitgaan dat de kosten ca. 40 tot 60% bedragen  in vergelijk met een nieuw kwaliteit bankstel aan schaffen en in andere gevallen kunnen we de kwaliteit verbeteren door bijvoorbeeld hoogwaardige materialen te gebruiken.

Voor het stofferen van camper, caravan, of boot kussens hebben wij vakkennis in huis.

Het stofferen, renoveren of  herstofferen   van de diversen soorten zitmeubelen, boot, caravan en loungebank kussens of uw bed-achterwand behoren tot de facetten van de  stoffeerderij Ronald van Maanen. Voor het op maat snijden en stofferen van nieuwe kussens hebben wij de benodigde machines in huis.

Showroom stoffeerderij.

Het stofferen van kwaliteit meubels, hebben wij  een zeer ruime keus aan meubelstoffen en vol nerf leersoorten. Maar ook trendy kunstleer in allerlei kleuren en designs.

Een goede kwaliteit materiaal geeft levensduur aan een meubel, ook kunt u in onze showroom terecht voor een goed en vakkundig advies. of vraag direct een scherpe offerte. 

Of  bezoek onze showroom.

Nieuwe adres Kerkstraat 32A Didam.  Openingstijden: Ma tot vrij van 10.00 tot 17.00 en (zaterdags alleen op afspraak.tel 026-3119308)

 Ook is bij ons 3 jaar CBM garantie zeker van toepassing

Ons stoffeerderij verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land