Herstofferen een goed idee

Herstofferen een goed idee

Herstofferen een goed idee Meubelstoffeerderij Ronald van Maanen het adres voor het stofferen van al uw meubelen

Herstofferen een goed idee. 

Met uw vragen? en onze info.

Kan een model dat niet meer bij de fabrikant in collectie is! maar nog wel in uw bezit, opnieuw worden bekleed?

In de meeste gevallen is dit mogelijk. We stofferen iedere dag meubelen van alle fabrikanten zoals bijv. Leolux, Artifort, enz. en hebben dan ook alle mallen in ons bezit, dus geen probleem en herstofferen een goed idee. Vraag offerte.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

=Topmerk design bank her-bekleden.

 Wat houdt opnieuw bekleden in?

Een betere benaming is “herstofferen”. Bij Ronald van Maanen vervangt Marco van Wessel niet alleen de bekleding van uw meubel (hoewel dat op verzoek natuurlijk ook kan), maar vervangt, indien nodig de onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn.  Uw meubel is als nieuw: Ronald van Maanen geeft op een herbekleding dan ook 3 jaar C.B.M- garantie,

Wat kost het opnieuw stofferen van mijn bank of fauteuil ?

Herstofferen alle merken is de juiste en goede keuze voor mensen die erg aan hun bank of stoel gehecht zijn. Het is dan ook veel meer dan het vervangen van de bekleding; behalve het verwijderen van de stof wordt ook waar nodig de vulling vernieuwd en gaat de garantie opnieuw in.  Herstofferen is een heel goedkope oplossing!

Dan nog even een prijs indicatie.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.d.n vooraf  het opnieuw stofferen zijn vernieuwd en dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer van een fauteuil zal ong €360 en 950. eetkamerstoel ong. € 50-105 euro,  bank ong. €800 – 1250. kosten geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van de meubelen. Ook voor u bank herstoffering een vrijblijvende prijs?  U hoort spoedig van ons.

Uit welke stoffen of leer soorten kan ik kiezen?

Wij werken met vrijwel alle bekende stoffen o.a  van   Kvadrat,   Gabriel,   De Ploeg ,  Keymer,   Reynaldo  leer Ohmannleather, Hulshof, Gelderland

U bent altijd welkom in onze showroom hier geeft Marco met direct gratis advies om uit de  500 stoffen en leer soorten een keuze te kunnen maken.

Model naam of type niet meer, wat nu?

Kijk in onze portfolio daar klikt u op de naam van de fabrikant  (een van de zwarte balkjes) en u vindt hier uw model, zo niet stuur ons dan alleen de foto en we zoeken dit voor u op.

Caravan, boot of camper kussens laten stofferen of bij vullen.

Ook dit is mogelijk, We kunnen met onze machines uw kussens uit nieuw materiaal op maat snijden en stofferen dan is BANKHERSTOFFEREN een goed idee   toch?

In onze showroom hebben we ook stoffen en leer voor buiten gebruik. Vraag een gratis advies of  passende offerte.

Mijn bank reinigen.

Kijk hier voor op deze link onderhoud.

Wilt u iets meer weten van mensen die u zijn voor gegaan?   Reviews    5 sterren specialist.

Blijven er bij u toch nog vragen.

Stelt u zich dan snel op de hoogte van de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of te bellen met: 026 311 93 08. Of vraag direct advies of een een scherpe offerte ook voor u.

|