Oude 10-15 j bank perfect voor 10j herstofferen

Oude 10-15 j bank perfect voor 10j herstofferen

Oude 10-15 j bank perfect voor 10j herstofferen

Oude 10-15 j bank perfect voor 10j herstofferen

Oude 10-15 j bank perfect voor 10j herstofferen  10-15 jaar geleden een kwaliteit Artifort , Leolux meubels gekocht, maar nu dan toch aan een nieuw jasje toe? Waarom deze dan nu bij het vuilnis te zetten dat is toch zonde. Ronald van Maanen  is specialist in het stofferen van kwaliteit banken en stoelen  bank stofferen 

Citeer Artifort bericht dankzij de innovatieve en originele designs gaat het meubilair van Artifort niet alleen lang mee, maar is het na tientallen jaren ook nog steeds gewild en wordt het doorgegeven van generatie op generatie.

Duurzaam herstofferen van oude kwaliteit meubelen.

Bij Ronald van Maanen & Marco van Wessel herstofferen we duurzaam en budget vriendelijk vele Leolux, Gelderland, Artifort, enz… meubels dagelijks opnieuw voor een nieuw leven. Met steeds meer alternatieven die minder schade aan het milieu toebrengen. 

Bank bekleden beter direct bij stoffeerder, waarom!

Wanneer u zich ook afvraagt waarom voordelig bank bekleden beter direct bij stoffeerder Ronald van Maanen een aantrekkelijk alternatief, dan is het antwoord een volmondig ja, Goed voor uw portemonnee en milieu. Het stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie.

Het opnieuw stofferen stof ong. €360 en 975, eetkamerstoel ong. € 50-125 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Slechte onderdelen worden altijd vernieuwd.

U kunt ervan uitgaan dat alle onderdelen i.m. vooraf  het opnieuw stofferen direct worden vernieuwd. En dat de her-stoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zullen zijn vergeleken met de aankoop van alle nieuwe kwaliteit meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij . Via de winkelier (woninginrichting )  zijn de her-stoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger 

Wij adviseren u graag bij de keuze van stof of leer.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze bijv. de ploeg, Gabriel, Kvadrat, of leder enz… de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contact pagina.