Rib Stof Machester Keymer herstofferen Gispen stoel

Keymer Manchester rib stof prachtige uitstraling en langdurig zit comfort

Rib Stof Machester Keymer herstofferen Gispen stoel

Manchester ribkoord

Rib Stof Machester Keymer herstofferen Gispen stoel prachtige uitstraling en langdurig zit comfort

Manchester een-kwaliteit en een klassieker én nog steeds van deze tijd .Denk aan bijv. GISPEN STOELEN uitstekend hier voor geschikt en ‘n voorbeeld van Europees design. De originele ribcord is gemaakt van 100% katoen; een all time favourite die veel wordt gebruikt op design meubelen. Daarnaast wordt deze meubelstof graag gebruikt voor kantoorinrichting. Deze stoere grove meubelstof is uitstekend te gebruiken op zowel moderne als retro meubelen en past goed in een stijlvol interieur. Door de verschillende kleuren kettingen heeft Spectrum een mooie structuur met 3D-effect gekregen. Bovendien is hij vlam vertragend (EN1021 1&2) en zeer geschikt voor projecten.

Volgens Keymer zijn meubelstoffen bepalen voor de sfeer van het interieur. De collectie meubelstoffen bestaat uit een breed assortiment aan authentieke dessins, die zo zijn opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurinstellingen onderling mooi te combineren zijn. Men kan deze stoffen dus ‘mixen en matchen’ naar ieders unieke stijl. . . Keymer Essentieel  Fabrics handhaaft als weverijen de strenge Europese milieunormen en garanderen een constante top kwaliteit.

Stoel ambachtelijke in Manchester rib stof herstofferen

Sinds vele jaren worden in de meeste gevallen alle stoelen en banken deels altijd nog op ambachtelijke wijze gestoffeerd. het vak meubelstoffeerder is nog steeds een schitterend beroep wat helaas steeds minder voorkomt. Bij het herstofferen of stofferen van meubels denken vele mensen dit is te kostbaar? Maar in vele gevallen zijn dit niet de juiste gedachten!

Die zijn ontstaan door aan het zeer intensieve arbeidsproces als die stof bevestiging nietjes die handmatig verwijderd moeten worden maar u  ”kijkt verbaast” blijft herstofferen altijd 50/60% goedkoper dan een nieuwe aanschaf van de gelijkwaardige kwaliteit.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop

De meeste klanten laten daarom hun tijdloze design meubels nog steeds vakkundig herstofferen. U kunt hierbij denken aan merken zoals Artifort, Leolux, Harvink, of Gispen. Maar ook klassieke, zelfs antieke meubels worden door ervaren meubelstoffeerders op de juiste manier handmatig gestoffeerd. Bijvoorbeeld Biedermeier  stoelen.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

Diversen mogelijkheden

Zeer ruime stof-leer keuze niet alleen uit onze coupon stoffen

Er is een keuze uit de 665 stoffen en leer soorten. Hier uit kunt u kiezen uit talloze verschillende stoffen en verschillen kleuren. Daarmee laten we zien hoe veelzijdig we zijn en wat we allemaal met uw meubels kunnen doen. Tel 026-3119308

Een keuze uit stof of leer zal ook voor u niet moeilijk zijn gezien onze ruime sortering van alle bekende merken

Kijk hiervoor online bij bijvoorbeeld,  De Ploeg   Kvadrat   Romo   Keymer    voor leer   Ohmann 

Als de prijs u past dan volgt het uitzoeken van de bekleding. In onze showroom

Wilt u meer info ? bel 026-3119308  of stuur een Email, Contact  Ronald van Maanen

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ook veel klanten in Nederland en de omgeving van: