Rolf Benz B322 nu duurzaam Ploeg TWINWOOL herstofferen

Rolf Benz B322 no leer nu duurzaam Ploeg WINWOOL herstofferen

Rolf Benz B322 no leer nu duurzaam Ploeg TWINWOOL herstofferen

Rolf Benz B322 nu duurzaam Ploeg TWINWOOL herstofferen goed alternatief voor het altijd leer.

Na vele jaren gebruik is de bank 322 gestoffeerd in leer vaak vaal en het leer versleten en bent u uit gekeken op de leren bekleding? dan kan herstofferen in een De Ploeg duurzame TWINWOOL design 40 deze stof is gemaakt met aangespoeld oceaan plastic Slijtvastheid ( martindale ) 100.000 toeren 25 kleuren een interessante optie zijn zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven in eens wat anders dan leer te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, Oude 10-15 j banken perfect voor 10j

herstofferen  bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz,

ROLF BENZ MEUBELEN STOFFEREN MET 3 JAAR  CBM GARANTIE 

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

fauteuils

banken

meubelhoezen

Ook nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen.

Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als  Rolf Benz meubelen stofferen of herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken. U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. .Vraag offerte