Scherp geprijsd uw stoel bekleden

Na de juiste stoel bekleden weer als nieuw.

Onze favoriete meubels gingen het liefst het hele leven mee. Helaas slijten ook die bij veelvuldig gebruik. Slijtage is spijtig genoeg onomkoopbaar. Dat je dan niet per se een nieuwe bank, fauteuil of stoel hoeft te kopen is te danken aan het bestaan van herstofferen.

En daar zijn we bij Ronald van Maanen meubelstoffeerders uiterst bekwaam in. Niet voor niets zijn we al ruim 25 jaar bekend in de hele omgeving van Arnhem en Dieren om onze vakmanschap en afwerking. Laat uw versleten en vale stoel Scherp geprijsd uw stoel bekleden. Prijs uzelf vervolgens rijk met de kennis dat u met het bekleden van uw stoel vooral veel geld bespaart.

Nieuwe meubels kosten namelijk een stuk meer dan dat u uw oude meubels laat opknappen.

Daarnaast weet u gewoon zeker dat u lekker blijft zitten op een stoel die u gewend was. Zelfs voor kussen hoesjes kunt u bij Ronald van Maanen terecht.

Alle modellen van de bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Scherp geprijsd uw stoel bekleden

Scherp geprijsd uw stoel bekleden

Scherp geprijsd uw stoel bekleden en prijs uzelf rijk met blijvend zit gemak

Geniet u ook zo van een goede stoel? Geniet u op zich nog wel van het zitgemak van uw stoel, maar ergert u zich wel aan de slijtage op de stoelen? Door een goede prijs te betalen voor uw stoel bekleden bent u ten eerste geen dief van uw eigen portemonnee, en daarnaast niet van het milieu. Door uw bestaande producten her te gebruiken gaan uw stoelen niet alleen langer mee, maar geeft u uw stoelen ook een extra kans. Bij Ronald van Maanen bent u zelfs voor meer dan alleen voor een goede prijs uw stoel bekleed aan het juiste adres:

Weg met slijtage

Niet langer hoeft u op uw versleten stoelen te zitten of zelfs deze stoelen de deur uit te doen. Door uw stoelen Scherp geprijsd uw stoel bekleden  kunt u zelfs een compleet nieuw ogende stoel terug in huis halen. Dit dankzij onze grote keus aan verschillende materialen en stoffen. Stelt u zich dan snel op de hoogte van de mogelijkheden door contact met ons op te nemen of te bellen met: 026 311 93 08. Of vraag direct een scherpe offerte ook voor u.

Wij werken vanuit Didam, maar bedienen ALLE PLAATSEN IN NEDERLAND maar natuurlijk ook veel klanten in de omgeving van:
Oosterbeek, Westervoort, Heelsum, Duiven, Renkum, Doorwerth, Huissen, Elst, Rheden, Dieren, de Steeg, Wolfheze en Rozendaal

|