Stoffeerderij voor een juiste keuze.

Stoffeerderij voor het stofferen van een bank regio Rotterdam

Stoffeerderij een juiste keuze ook in Rotterdam vakkundig en passie Ronald van Maanen meubelstoffeerders

 

Stoffeerderij een juiste keuze voor uw stoel of bank ook in Rotterdam.

Stoffeerderij Ronald van Maanen stoffeert op professionele wijze ook in Rotterdam uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Sinds 1994 een begrip in Arnhem, Duiven en omgeving op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen zowel op particulier als zakelijk gebied.

Onze stoffeerderij is specialist op het gebied van alle meubelstoffering!

Stoffeerderij Ronald van Maanen is  specialist op het gebied van alle meubelstoffering.  Of het nu gaat om vernieuwing of reparatie van uw stoel Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen of uw klassieke fauteuil voor beide is de vakkennis ruim aanwezig, Stoffeerderij Ronald van Maanen biedt u te allen tijde hoge kwaliteit.

Het opnieuw laten stofferen van uw vertrouwde meubelstuk biedt talloze voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het comfort waar u al jaren van geniet. Vaak is de kwaliteit van het meubelstuk nog zodanig dat het aan de staat zetten absoluut niet nodig is. Uw meubelstuk opnieuw gestoffeerd zal vertrouwd, maar ook vernieuwd, aanvoelen.

De enorme diversiteit aan meubelstoffen kan ook een reden zijn om tot herstoffering over te gaan. Stoffeerderij Ronald van Maanen stofferen ook in Rotterdam adviseert u vrijblijvend over de mogelijkheden, een zeer ruime keuze aan stalen is voorradig in onze showroom.

Leerrenovatie, voor een tweede leven van uw bank/stoel!

Stoffeerderij Ronald van Maanen is uw specialist op het gebied van leerrenovatie. En heeft ook voor een juiste leer stoffering deze kennis in huis. Vervangen is zeker niet altijd nodig, wij bekijken samen met u de mogelijkheden om uw geliefde meubelstuk weer jaren opnieuw te kunnen gebruiken.

Een van de mogelijkheden is herbekleden van uw leren meubelstuk. Onze stoffeerders zorgen ervoor dat uw leren bank, stoel of bureaustoel weer een nieuwe levensfase in kan gaan.

Stoffeerderij Ronald van Maanen heeft stalen van alle leer soorten in diversen kleuren, zodat een keuze in onze showroom altijd mogelijk.

Marco u vakkundig advies

Stoffeerderij, voor maat werk, grote of kleine opdrachten.

Maar wanneer u  in de regio Rotterdam uw bankstel, fauteuil, stoel of bank wilt laten stofferen in onze stoffeerderij ?   Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van alle soorten  meubels of het nu gaat over een grote hoeveelheid kantoor, bureau stoelen, of zitbanken.  

Wij hebben veel ervaring in het stofferen van alle bekende merken. van bijv. Leolux,  Artifort,  Rolf Benz, koekoek, Baan, Ahrend enz Als u om een of andere reden uw bankstel niet wilt vervangen laat  deze dan stofferen, door uw bankstel te stofferen geeft u het een tweede leven.  

Het stofferen  geeft u een positief prijsverschil. U kunt ervan uitgaan dat de kosten ca. 40 tot 60% bedragen, in vergelijk met een nieuw kwaliteits bankstel aan schaffen en in andere gevallen kunnen we de kwaliteit verbeteren door bijvoorbeeld hoogwaardige materialen te gebruiken.

Voor het stofferen van camper, caravan, of boot kussens hebben wij vakkennis in huis.

Het stofferen, renoveren of  herstofferen   van de diversen soorten zitmeubelen, boot, caravan en loungebank kussens of uw bed-achterwand behoren tot de facetten van de  stoffeerderij Ronald van Maanen. Voor het op maat snijden en stofferen van nieuwe kussens hebben wij de benodigde machines in huis.

Showroom stoffeerderij.

Het stofferen van kwaliteit meubels, hebben wij  een zeer ruime keus aan meubelstoffen en vol nerf leersoorten. Maar ook trendy kunstleer in allerlei kleuren en designs.

Een goede kwaliteit materiaal geeft levensduur aan een meubel, ook kunt u in onze showroom terecht voor een goed en vakkundig advies. of vraag direct een scherpe offerte.                                                                                                     

Ook is bij ons 3 jaar CBM garantie zeker van toepassing

Ons stoffeerderij verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

|