Rolf Benz meubelen stofferen

Rolf Benz typ 322

Rolf Benz meubelen stofferen bij Ronald van Maanen altijd een goed idee

Natuurlijk uw Rolf Benz  meubelen stofferen waarom?

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door uw Rolf Benz meubelen stofferen  en te voorzien van nieuwe kussenhoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling. Het door opnieuw het Rolf Benz meubelen stofferen of uw kussens is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend.

Tijdelijke extra korting van 15% op alle stof en leer prijzen.

Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien? Dan is Ronald van Maanen meubelstoffeerders uit Didam een ideale keus. Ook voor het opknappen van meubels. Alle modellen van de  bekende merken worden dagelijks Vakkundig gestoffeerd, Oude 10-15 j banken perfect voor 10j herstofferen  bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz, enz,

ROLF BENZ MEUBELEN STOFFEREN MET 3 JAAR  CBM GARANTIE 

Kosten vele malen lager dan een nieuwe kwaliteit aankoop.

U kunt ervan uitgaan dat de herstoffeer kosten ca. 40 tot 60% lager zijn vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair, alleen wel direct via onze stoffeerderij .Via de winkelier (woninginrichting ) zijn de herstoffeer  kosten ca. 20 tot 30 % hoger.

Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie. Vraag gratis u prijs tel 026-3119308.  Ons e-mail adres  contactpagina.

Het opnieuw stofferen in stof of leer fauteuil ong. €360 en 950, eetkamerstoel ong. € 50-105 ,  bank ong. €800 – 1250, geheel afhankelijk van het model de wensen stof of leer kwaliteit, en de staat en model van de meubelen. vrijblijvende prijs?

fauteuils

banken

meubelhoezen

Ook nieuwe kussens kopen is vaak duurder dan ze opnieuw te laten stofferen.

Daarom is het handig dat er zo iets bestaat als  Rolf Benz meubelen stofferen of herstofferen van uw bestaande meubels. En als dat ook nog eens vakkundig en vlug kan zoals bij Ronald van Maanen, dan heeft u nog meer redenen om eens de mogelijkheden hiervan te bekijken. U kunt dan ook contact opnemen met ons en een afspraak maken of ons bellen op: 026 311 93 08. .Vraag offerte